Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#165 closed defect (fixed)

offline/down nodes not marked in cluster image

Reported by: ramonb Owned by: ramonb
Priority: normal Milestone: 1.1
Component: web Version: 1.0
Keywords: Cc:
Estimated Number of Hours:

Description

seems a old bug has resurfaced: down/offline nodes are no longer (correctly) reported

Change History (6)

comment:1 Changed 7 years ago by ramonb

  • Component changed from general to jobmond
  • Owner changed from somebody to ramonb
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 7 years ago by ramonb

  • Summary changed from offline/down nodes not reported to (torque) offline/down nodes not reported

comment:3 Changed 7 years ago by ramonb

it just has been reported this may be due to an old pbs_python version and not related to Job Monarch

comment:4 Changed 7 years ago by ramonb

weird: it's being sent by jobmond but does not show up in server XML tree.

need to investigate further

comment:5 Changed 7 years ago by ramonb

  • Component changed from jobmond to web
  • Summary changed from (torque) offline/down nodes not reported to offline/down nodes not marked in cluster image

last comment incorrect: was configuration issue.

it appears the nodes are not correctly marked down/offline in the clusterimage on the web interface

comment:6 Changed 7 years ago by ramonb

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

In 865:

libtoga.php:

  • xml parsing finishUp() used different hostname logic
  • fixed: down/offline nodes properly marked in cluster image again
  • closes #165
Note: See TracTickets for help on using tickets.